ECCE ECPE EXAMS 2019

ECCE & ECPE  Schedules, Fees & Registration Periods

Πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές για τη συμμετοχή στις εξετάσεις Δεκεμβρίου 2019. Η αναγραφόμενη ημερομηνία εξετάσεων αφορά ΜΟΝΟ στη γραπτή δοκιμασία (Listening, Writing & GCVR). 

H ημερομηνία των προφορικών εξετάσεων ανακοινώνεται μετά το πέρας της εγγραφής και είναι διαφορετική για κάθε συμμετέχοντα.
Τα παραπάνω εξέταστρα διασφαλίζουν ΜΟΝΟ τη συμμετοχή στην εξεταστική περίοδο του Δεκεμβρίου.
Επομένως, οι συμμετέχοντες που αποτύχουν στις εξετάσεις και επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εξεταστική περίοδο Μαΐου 2020 ή σε κάποια άλλη μελλοντική εξέταση, θα πρέπει να καταβάλουν και πάλι το ποσό των 165€ για το πτυχίο ECCE και των 185€ για το πτυχίο ECPE αντίστοιχα. 

ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ECCE



Πλέον παρέχεται η ευκαιρία σχεδόν δωρεάν συμμετοχής στην εξεταστική περίοδο Μαΐου 2020 στους συμμετέχοντες που έχουν παραστεί στις εξετάσεις ECCE Δεκεμβρίου 2019 αλλά δυστυχώς έχουν αποτύχει.
Για να υπάρξει αυτή η ευκαιρία, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν το ποσό των 190€.
Σε αυτή την περίπτωση οι συμμετέχοντες που έχουν αποτύχει στην εξέταση του Δεκεμβρίου 2019 μπορούν να συμμετάσχουν στην εξέταση Μαΐου 2020 χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Προς το παρόν δεν παρέχεται ανάλογη διευκόλυνση για τους συμμετέχοντες στις εξετάσεις του πτυχίου ECPE.

Το παραπάνω προνόμιο παρέρχεται αποκλειστικά στα άτομα που έχουν διασφαλίσει τη συμμετοχή τους από τις 2 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2019.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή κάνοντας την αίτηση ως μεμονωμένος συμμετέχοντας μέσω του συστήματος Orfeas Individual Candidates ή μέσω του κέντρου γλωσσών στο οποίο σπουδάζετε και του καθηγητή σας. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάθεση των διδάκτρων ή την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης ή να μου στείλετε inbox! 



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλους εκ των προτέρων!!!!!

Comments