Grammar and Syntax Books

BOOKLETS 

GRAMMAR BOOKLET

Συνοπτική και περιεκτική παρουσίαση όλων των γραμματικών και συντακτικών φαινομένων της Αγγλικής γλώσσας. 
Οι κανόνες αποδίδονται στα αγγλικά για την καλύτερη εξοικείωση με την γλώσσα, ωστόσο οι εκφράσεις είναι κατανοητές και διαχειρίσιμες από τον μέσο μαθητευόμενο. 
Οι κανόνες συνοδεύονται από σχεδιαγράμματα και infographics συμβάλλοντας στην σχεδιαγραμματική αφομοίωση της γνώσης. 
To παρόν booklet περιέχει φαινόμενα που βοηθούν κυρίως στην προετοιμασία για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας ECCE (Michigan B2) και ECPE (Michigan C2). Ωστόσο, φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για εξετάσεις γλωσσομάθειας άλλου εκπαιδευτικού φορέας, είτε για τη βελτίωση και εξάσκηση των δεξιοτήτων γραμματικής - συντακτικού γενικότερα της αγγλικής γλώσσας.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ



WORKBOOK BOOKLET

Αποτελείται από ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής (multiple choice) ανά κατηγορία γραμματικού - συντακτικού φαινομένου, βάσει του βιβλίου γραμματικής. Τα ερωτήματα τίθενται με τη μορφή πολλαπλής επιλογής για την καλύτερη εξοικείωση με τη μορφή των εξετάσεων ECCE - ECPE. 




ANSWERS - KEYS BOOKLET

Απαντήσεις των ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής του Workbook Booklet με σύντομη επεξήγηση τόσο της σωστής απάντησης όσο και αυτών που απορρίπτονται.
ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Τα βιβλία μπορούν να αποσταλούν σε μορφή PDF / epub / Word μέσω email ή μέσω κάποιου social network
Υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής της εκτυπωμένης έκδοσης και αποστολής στη διεύθυνση που επιθυμείτε. 
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος του κάθε βιβλίου ξεχωριστά ή όλου του πακέτου, στείλτε μου email στο: kaleidoskope90@gmail.com 
facebook @delinaenglish 
instagram @delina_english

Comments